RSS

Pages

SUDAH LAH SUDAH...

*Assalamualaikum*
waa..sempat r layan 3 movie semalam... ouh heaven~~~
huhuhu... credit to my baby boo.. MM <3 p="">
****
Alhamdulillah.. semalam dah hantar 'viva' untuk dijilidkan..
wow!5 copy.. byk uw..hehe..tak pe2..watlek watcool laa..
rabu depan boleh amek!hoorey!!berkampung laa lagi kat UPSI..
tak pe..da nk last pon..nak menikmati puas2 selagi berada di sini..
banyak kenangan aku kat sini..
n.. one mission aku hmpir accomplish..apakah??
spek laa... emmm.. aku dah berazam dah sejak aku pakai spek ni (spek yg ke 3) dari awal dapat tawaran UPSI, hadiah dari BONDA.. aku nak pakai sampai tamat aku study woo..
banyak jugak kekangan, sebab aku kan xpandai jaga spek... habis 'calor balor'... bonda selalu cakap, 'tukar laa yg lain. mate ko tu kang makin sakit kang'... memang tergoda gak aku..tapi...sayang...........................ade sentimental value gitu..huhu.
n... aku tak ready lagi nak tempatkan spek nih bersama koleksi spek-spek aku yang dlu..
sekarang..haa...mission accomplished!konvo spek lain laa kot.. insya'Allah.. (^_^)
****
 p/s: Good Luck To ALL my CATALYST yang Sedang 'Bertempur'. Semoga Urusan Mereka Turut Dipermudahkan. . . AMEEN

Nanti kita grad sama-sama ye...
Alhamdulillah... alhamdulillah.. alhamdulillah...
****
*SALAM JUMAAT, INSYA'ALLAH HARI YANG PENUH KEBERKATAN*

haa,..nampak tak tarikh ni..tu spek aku time umur setahun..haha.. (^__^)   
 

2 sharing.caring.loving.helping.:

cikgu aisyah said...

sesuatu yg termahal adalah pemberian daripada insan tersayang..
tahniah solosai tesis..kekkee

NUR HIDAYAH ZULKIFEE said...

kihkihkih...yeah!!! siape insan tersayang ko cah! hehehe..