RSS

Pages

Mencari...

tetibe terfikir pasal kerja..emmm..walaupun belum siap jilid tesis lagi, dah duk pikir cuti t ape nak buat..huhu.. aku wajib kerja..takkan nak makan duit mak lagi an..huhu.. saving untuk grad nanti, boleh beli baju idaman yang mencuri hati sekian lama,..ngeh3.. (^^,)V

dah tu..nak kerja gapo?emmmm..plan wat masa ni, aku ingat nak pergi PPD, hantar resume, isi borang 'Cikgu Ganti', kalau ada cikgu-cikgi yang bersalin ke pe an. tapi, tak boleh bergantung sangat laa dengan 'Cikgu Ganti' tu.. semoga dipermudahkan.. ameen.
kalau tak kerja, aku pun boleh laa duduk rumah, masak, mengemas, dan sebagainya.tapi, fulusssssss punya pasai, kena lah mencari job demi masa depan anak tekak aku..ngee

-
-
-
so, ada tak sesiapa yang nak pekerja macam saya? wink3.
*kalau kerja kedai kek pon sedap ni,,hehe-
-
-
wish me luck!

Assalamualaikum!
to be mine soon..lawanye.. (^_^)

3 sharing.caring.loving.helping.:

Cikgu Lela said...

gudluck imannnnnnnn! jom sama-sama cari kerja :)

NUR HIDAYAH ZULKIFEE said...

yeah! together2!!!huhuhu..
*kretekotak*

Cikgu Lela said...

kenangan!! *kretekotak* :DD