RSS

Pages

CAK CAK CAK!!!

SALAM....

huwaaaa...first time di'tag' ye...terkejut sebentar (<_>)...p/s: cmni r muke aku bile terkejut..buruk ek...hihihi k2..terima kasih, arigatO, syukran, thank yOu...kat Mr. Z a.k.a _ _ _ _ _ _ sebab mengetag IMAN ni ye..hehehe

Orite, cOme cOme...


1. ADAKAH ANDA RASA HOT?

erm...hOnestly, nOpe...cOol...hikhikhik tapi, kekadang aku rasa HOT bile der org yg buat aku angin je...haha.. HOT macam TAYLOR SWIFT ataupun SITI NURHALIZA...emmm..bukan IMAN laa... simply cOol...

2. UPLOAD WALLPAPER LAPTOP YANG ANDA GUNA SEKARANG!




3. CERITA PASAL GAMBAR NI...

gmbr2 adik beradik aku n my lOvely mOm..cun kan..hehe..yg pakai spek tu aku laa tu dgn FIFA,adik bwh aku..gmbr tu wktu kitOrg main netball anjuran Puteri UMNO..team BUMBUM CREW...dpt nO 1 ..(bangge jap), dpt laa RM 250 bg juara..jadilaa..sehari sblum tu aku bru jer balik dari KMNS sbg fasi utk bach 2009/2010..muke gelap smcm jer..hihi..even kitOrg xprnh bmein bsme, tp yg pntg teamwOrk pntg..n we juz play fOr fun!(~_~)V..
yg mamat ensem tu (ensem ke...) abang aku, ANGAH...dia skrg kat PERODUA, tp aku pcaya stu ari nanti dia mesti sambung blajar, sbb dia nak jd engineer taw..cuma keadaan tak mengizinkan..sOb3..haru jer..hihi..
haa..yg tu BONDA kami semua..SAYANG MAK!!

erm,,akak aku yg mcm pngtin uw, sbb tu gmbr wktu dia bertunang..ALONG n abg adam

n adik bongsu aku IRA yg sll gaduh dgn aku..IRA tu atlet skOla dr skOla rndh smpai skrg, fOrm3..sll dpt g jln utk MAJULAH SUKAN UTK NEGARA...huwaaaaa...

aku ltk fOtO ni pasal aku sayang sgt kat dorg..semangat aku adalah keluarga aku..hehe..ABAH? tak da gmbar laa..huhu...

4. KALI TERAKHIR MAKAN PIZZA...
haa..bru jer ari tu, pas paper petang uw, tanggal 27 APRIL, jamuan PRO dgn excO kak suzi& kak hani, n kak ecah, kak teh, n yg lein.. hehehe..sgt sdap...nyummy!!

5. LAGU TERAKHIR ANDA DENGAR...

lagu terakhir?ALL ABOUT YOU by MCFLY..sbb bru jer singgah kat site dak masyam uw..hihi..
tapi lagu yg da lama tak dgr, n br jer dgr td, PERGI TAK KEMBALI by RABBANI...teringat kat USTAZ ASRI..pemergian arwah satu kehilangan besar buat semua umat islam...alfatihah...


6. APA ANDA BUAT SELAIN MENYELESAIKAN TAG NI...

erm...smbil minum tehO LiptOn, dgr lagu kOleksi kak aisya, hilang r rasa hanget kat line WIFI ni haa..smpt cl mak tp xbrangkat..adOiyai..tgh jem agknye line ni..hukhukhuk

7. SELAIN NAMA SENDIRI, ANDA DIPANGGIL NAMA APA...

٩(-̮̮̃•̃)۶ BOYAK

kalau kat rumah fmily n makcOo,arwah PAK lOng; pggil BOyak...jengjengjeng,,sbb masa kecik2 prut aku buncit, rmbut tcacak, mate bulat, pipi tembam..cute x..huwaaa..klaka jer..

٩(-
̮̮̃•̃)۶ KAK UDE..

arwah Pak Cik Saruwan...dia baik sangat kat kitorg adik beradik, n ALLAH lagi sayangkan dia..isteri arwah cikgu sekolah rendah aku,Izudin pula anak arwah yang sebaya dgn aku..walaupun dah lama dia pergi, aku takkan lupakan dia, INSYA'ALLAH...

٩(-
̮̮̃•̃)۶
DAYAH SENGET...

tiqah serOng jer panggil...mOtif??haha...

٩(-
̮̮̃•̃)۶ DAYAH...IMAN...

nama yg majOrity semua kenalan n kwn2 aku panggil...mana2 pun tak kisah..AKU TETAP AKU!haha...pOyO!!adik2 aku pun pgil name aku jer..bukan nak pgil akak ke...hahaha...lawaksss..geli daa klu dOwg pgl gitu..hehe


8. TAG LAGI 8 ORANG...

huh??tak tahu nak tag sapa sebab FOLLOWER tak ramai laa..hahaha..haru je.. (dgn penuh keyakinan, aku pun tag....)
1. KAK AISYA, sweety rOomie...

2. KAK ECAH, naqibah yg cOOl n rkn stu excO...

3. CR. NAZYFAH, cOursemate@luvly friend

4. NYNA, dak KEM PLKN BENUM

5. KYRIEL, beginner mcm aku jgk...

6. KAK TEH, member sekapal dgn kak ecah..
7.
DARIAL DARIUS (bkn name sbnr),mamat yg pOyOsssssss..ahacks!!
8. sesiapa yang singgah kat site cahayaIMAN tu ea...
u all deserve tO be tagged if u're cOol..!!!hehehe...
thanks everyone!!(motif?) ‹(•¿•)›


9. BERIKAN 5 YG ANDA TAHU TTG ORG YG MENGETAG ANDA...

1. seorang yg pemalu...ada masanya mnjadi tak tahu malu..huwahuwahuwaaa..opss
2. suka tgk KAMEN RIDER,erm....mungkin mOtifnya supaye stu ari nnti bley fight dgn POWER RANGERS PURPLE...hahaha!!!
3. tmpt klhiran di n9...tgl kat melaka...study kat pahang,UMP...nk jelajah kt mne lg ye..hehe
4. engineer tO be, n smbil mnyelam mnum air jdik POLIS;SUKSIS!!!fuuyyOOOoo!!

5. tagline; THINK HAPPY THOUGHT...sgt cOol..



~~PESANAN IMAN BUAT SEMUA~~

JANGAN PERNAH MENYESAL UNTUK MENCUBA, SEDANGKAN KEKESALAN ITU SEKIRANYA KITA MEMBERI PELBAGAI ALASAN UNTUK TIDAK MENCUBA, KENAPA PERLU TAKUT, MENGAPA PERLU BIMBANG JIKA KITA BELUM MENCUBA???
ALASAN YANG KITA CIPTA ITULAH YANG MENYEKAT ANDA DARI MENCUBA!!
SEDAR DAN TERIMA KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI SENDIRI UNTUK MENJADI LEBIH PRODUKTIF..INSYA'ALLAH.











10 sharing.caring.loving.helping.:

s A i F u L z A k W a N ® said...

awak ni mmg tau..hahahhaha...
kite pemalu ea..wat segan je kn llki pemalu..hahaha..

haa..mne tau ni kite tgh fight ngn power rngers purple..kite tgk spe yg mng ea t..hoyeh2!!!

kite nk jelajah 1 dunie kot..hahaha..leh x gitu..
insyaALLAH..

ade lg nme yg awak lupe letak ni..ehem2..opssss..hehehe..

msti comel kan time kecik2 dlu..siap rmbut pacak lg

anyway..sgt2 bertq kpd anda sbb mmbalas tag sy..paling penting skali..

kite suke bahagian pesanan iman untuk smue tu..harap leh troskan ea..sbb tu dh leh jd banchmark or tagline..gud one..i like it very much...


(^_^) tHiNk HaPpY tHoUgHts ®

I M A N said...

ish2...nak kena ni..tak pe2..siaplaaa anda!!!hahaha

erm..cOmel laa mcm ultrOmen..hahaha

anyway...tq 4 ur suppOrt!hOyeh!fighting!!!hehehe

kyrel said...

assalamualaikum..... dayah senget... (^0^) orang kedua memanggil awak dengan nama itu selepas tikah..hehehehe (^____^) .... majok arr saya awak eja nama saya silap...(T__T)....

I M A N said...

wsalam...eeleyh...senget pun senget laaa..hahaha..opss..slh ker?hukhuk..sOry yer..
(~_~)V

kyrel said...

hehee xper... maaf cik iman tak suka nama tu ek??? maaf... terima kasih sudi tag saya.... sangat teruja sehingga tak tawu mahu tulis apa.... nggeeee (^0^)... insya ALLAH nanti saya laksanakan ...(^_____^)

I M A N said...

kyrel..
erm..bereh..xkesah r mu mawu pgil ape..hukhukhuk
okeyh..its Okey..take ur time...<(~_~)>

*ciK nAzYfAh* said...

inikah tag yg dimaksudkan??muahaha
maceh2..lv u

I M A N said...

yOlah cik zyfa..wee~~~~~~~~

ismiaisha said...

dayah...
akak bg link akak jwb tag nih bole???
segan lak nak jwab ag..
hoho~
:D

http://pelangimuslimah.blogspot.com/2010/02/aku-ditag-lagihuhu.html

I M A N said...

okey kak shaa..hehe