RSS

Pages

:::AKU, DIRINYA, DAN KAMU:::

.............SALAM................


~~di library_bersama Lela,,sempat ber'gedix' di situ yer,,huhuhu~~
p.s: klik kat spek aku klu nak dgr lagu Satu Cinta k...hehehe( nk prOmote spek laaaa=p)











entry kali ni yer,,,ermm...nak cite gapO yer..ehemm2...pasal DUNIA MISTIK...jengjengjeng...hehehe..
cehh,,xder laa,,,mmg plan nk cite pasal mistik pun n byk benda nak dikongsikan bersama,,tapi kali ini belum lagi laa,,INSYA-ALLAH next time k..dun't be stress2 yer,,,hohOO..

kirenye juz prelude tittle jer entry aku nie,,hahaha
xder keje r katekan,,,bukan asgnmen daa siap tapi cuma nak tahan ngantuk jer ni,,,kat library nie mmg sdap tido..hahaha=D

sat g kelas Madam Sultana, klu xsilap aku mcm mdu ni jer midterm test,,tp aku tanya mmber lein dowg pun blur jer,,wat x tawu jer laa gituh,,kalu ade hentam saja lah,,mmpuih den,,daa r knegaraan kOt,,sjrh aku daa r slOw cket,,in english plak tuh.,,,masak!!!
tapi,,cOol laa.,,per2 pun bleyh dirunding kan....kihkihkih( ktawe jht)

erm,,aku tgk laa kan geng catalyst bnk sem nieyh kbykn muke smue ketat jer,,stress r katekan,,,including me...hehehe
mcm2 hal laa,,nk kate asgnmen byk,,x kOt,,sama mcm sem lepas,,cume sem nie kne byk keluar utk fOllow up asgnmen kn,,(mostly laa)..

tp pe2 hal pun,,,luv the life u live kan,,,hidup mmg kne adventure cket bru best,,,hehehe
stress2 tuh biase laa aslkn still under contrOl lagi kan...
kita dOkan kejayaan bersama ye..!!AJA2 FIGHTING!!!

JANGANLAH KAMU MARAH...
KERANA MARAH ITU API, API ITU SYAITAN,,
KEMARAHAN BERMULA DARIPADA KEBODOHAN
DAN BERAKHIR DENGAN PENYESALAN...

p.s: kalau rasa nak marah aje, kalau waktu tu korang tgh diri, duduklah, kalau tengah duduk, bersandar atau baring,,INSYA ALLAH lega sikit kemarahan tu,,n kita dapat rasional kan balik minda kita k...SELAMAT MENCUBA!

p.p.s: tetiba je cite pasal mrh2 ek,,hahaha
Layan kan jer yer...hihiihi






5 sharing.caring.loving.helping.:

s A i F u L z A k W a N ® said...

(^_^)
hehehe...
dh mule jd blog motivasi ni..
terbaek r
gud luck 4 ur future ambition
hihihih
doakn kejayaan bersme kn..

p.s:liv da life u luv ♥

I M A N said...

heehhe..
isyaAllah...amin..
doakan yang terbeik k!
hihihi
sokongan dan dorongan anda amat dihargai( ayt skema jer)=p

s A i F u L z A k W a N ® said...

jgn risau..
hehehe

sokongan dan dorongan saya sentiasa saya berikan (lg skema)..(^_^)

I M A N said...

hahaha..
saya rase bertuah kerana mempunyai rakan yang baik macam awak..super duper skema laaa...hahaha=P

s A i F u L z A k W a N ® said...

Nama saya Muhamad Saiful Zakwan bin Ramlan sentiasa memberi sokongan dan dorongan kepada anda dari pelabagai segi yang mampu saya lakukan. Sekiranya terdapat perkara yang tidak mampu saya bantu anda, janganlah anda hampa kerana saya sentiasa melakukan sedaya upaya saya untuk membantu anda sehingga anda sentiasa tersenyum sepanjang hari...(tera giga mega skema)
wahahahahaha

(^_^) (>_<) (-_-) (x_X) (o_O) (+_+) (@_@) (*_*) (♥_♥) (U_U) (z_Z) (D_D) (a_a) (#_#) (Y_Y) (9_9) ($_$) (v_V) (Q_Q) (6_6) (!_!) (?_?) (c_C) (d_d)