RSS

Pages

dianaktirikan sebentar, ,

hye assalam semua! lama dah tak update..ayat pendahuluan biasa kan..hehe.. yelah, semenjak blog Cahaya Iman dapat adik baru Imperfect ni perhatian kurang diberikan. cett, bias!bias! yup!welll,,,,ngeee.. ala... blog tu untuk assignmen sebenarnya, so kena diutamakan buat masa ni. hurmmm..alhamdulillah, dah hampir 3 tahun blog Iman ni sudi menjadi tempatku melempias kata..haha.. ayat macam nak poyo jek.

cerita terbaru sekarang! dah nak exam woo..sem ni kene strugle tahap gaban sebab result sem lepas jatuh. hiyeah2!! keep fighting! berbekalkan semangat2 orang yang tersayang, i'm trying to keep fighting! dah laa, malas nak bebel panjang. ni buah tangan untuk korang semua. (^_^)

video

hayati video ni. dan semoga ketibaan TAHUN BARU 2012 memberikan sebuah KEBERKATAN kepada semua untuk meneruskan KEHIDUPAN yang FANA ini sebelum kita melangkah ke KEHIDUPAN yang BAQA' kelak. insya'ALLAH

0 sharing.caring.loving.helping.: